ademstudio

VEELGESTELDE VRAGEN

Nee. Een ademsessie klinkt zweverig, maar dat is het niet. Door gebruik te maken van de verbonden ademhaling kom je in een andere staat van zijn. Dat voelt als een soort trance. Je zit bij mij niet in kleermakerszit waarbij ik wierrook aan steek en waarbij je mantra’s moet zingen 😉 no offence!

Een eenmalige ademsessie duurt 90 minuten en de ademsessies uit het 4 maanden traject duren 120 minuten per keer.

We maken uiteraard kort kennis. De kracht zit in de ademsessie zelf, niet in heel veel praten vooraf. We bepalen kort het doel voor die specifieke sessie.

Een ademsessie bestaat uit 3 fasen. In fase 1 zorgen we dat je ademhaling volledig wordt waarin je ruimte creëert zodat je door kunt gaan naar fase 2. In fase 2 vindt de transformatie plaats en in fase 3 kun je lekker ontspannen.

De gehele sessie kun je mij horen en je kunt er op elk moment uit als je dat zou willen.

Trek kleding aan wat soepel en lekker zit. Liever geen spijkerbroek. Het is de bedoeling dat je ademhaling de ruimte krijgt. Strakke kleding helpt daar niet bij.

In principe niet. Wel zou ik graag met je willen bespreken waar voor jou de winst zit met betrekking tot de ademsessie. Het kan zeker een aanvulling zijn tot het traject wat je al hebt lopen.

Ja, dit kan zeker. Wel wil ik het graag van te voren weten zodat ik je daar zo goed mogelijk in kan begeleiden als het gebeurt. 

Een ademsessie kan je helpen bij oa:
– verwerken van traumatische ervaringen
– verlichten van stress klachten
– loslaten van spanning in je lijf
– loslaten onzekerheid
– angst gerelateerde klachten verwerken en loslaten
– emotionele blokkades loslaten.

Een eenmalige sessie zorgt voor directe verlichting van spanning, stress of het wegnemen van de emoties die het meest aan het oppervlak voelbaar zijn.

De ademsessies in het pakket zijn gericht op een thema die door jou gekozen wordt. Het pakket heeft een diepere therapeutische werking. 

De eenmalige sessies dien je in 1x te betalen. 

Bij de betaling van het pakket kan eventueel gespreid betaald worden.  Laten we even bespreken wat fijn voor je is.

Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat je vertrouwen hebt in mij, maar ook in wat de ademsessie voor je kan betekenen. Stuur mij vrijblijvend een bericht via het contactformulier. Dan neem ik contact met je op en dan kan ik je vragen beantwoorden. Daarna kun je zelf een beslissing nemen.

Als je ernstige hartklachten of last van epilepsie hebt, dan is een ademsessie niet geschikt voor jou. 

Ja hoor, dat kan zeker. Ik zorg ervoor dat je wat hoger komt te liggen zodat je ademweg vrij blijft. Een ademsessie kan juist een mooie toevoeging zijn op de voorbereiding van je bevalling.