ademstudio

VEELGESTELDE VRAGEN

Nee. Een ademsessie klinkt zweverig, maar dat is het niet. Door gebruik te maken van de verbonden ademhaling kom je in een andere staat van zijn. Dat voelt als een soort trance. Je zit bij mij niet in kleermakerszit waarbij ik wierrook aan steek en waarbij je mantra’s moet zingen 😉 no offence!

Een ademsessie duurt ongeveer 120 minuten per keer.

We maken uiteraard kort kennis. De kracht zit in de ademsessie zelf, niet in heel veel praten vooraf. We bepalen kort het doel voor die specifieke sessie.

Een ademsessie bestaat uit 3 fasen. In fase 1 zorgen we dat je ademhaling volledig wordt waarin je ruimte creëert zodat je door kunt gaan naar fase 2. In fase 2 vindt de transformatie plaats en in fase 3 kun je lekker ontspannen.

De gehele sessie kun je mij horen en je kunt er op elk moment uit als je dat zou willen.

Het kan zijn dat je tijdens de sessie ontlading gaat ervaren in de vorm van tintelingen, verkrampingen of het uitten van emoties. Dit hoort er allemaal bij en ik hou je daarbij uiteraard in de gaten om zorg voor je te dragen.

In principe niet. Wel zou ik graag met je willen bespreken waar voor jou de winst zit met betrekking tot de ademsessie. Het kan zeker een aanvulling zijn tot het traject wat je al hebt lopen.

Ja, dit kan zeker. Wel wil ik het graag van te voren weten zodat ik je daar zo goed mogelijk in kan begeleiden als het gebeurt. 

Een ademsessie kan je helpen bij oa:
– verwerken van traumatische ervaringen
– verlichten van stress klachten
– loslaten van spanning in je lijf
– loslaten onzekerheid
– angst gerelateerde klachten verwerken en loslaten
– emotionele blokkades loslaten.

Het full potential traject richt zich op een transformatie op onbewust en bewust niveau. Hierdoor zul je een krachtige verandering in jouw leven doorvoeren. Je creëert ruimte en inzichten en leert deze vervolgens toe te passen in je leven. Door de combinatie van ademwerk en coaching (en soms systemisch werk) in te zetten transformeer je op een dieper niveau waardoor je nog meer uit het leven kunt halen en sterker staat voor wie je echt bent.

Een clarity sessie richt zich op bovenliggende spanningen en emoties. Hiermee pak je de top van de ijsberg aan. Je zult direct verlichting en ruimte in je lijf ervaren, maar gaat minder diep dan de sessies van het full potential traject. 

Het full potential traject kun je gespreid betalen. Laten we even bespreken wat fijn voor je is.

De clarity sessie dient in 1x betaald te worden.

Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat je vertrouwen hebt in mij, maar ook in wat de ademsessie voor je kan betekenen. Stuur mij vrijblijvend een bericht via het contactformulier. Dan neem ik contact met je op en dan kan ik je vragen beantwoorden en kan ik je een weloverwogen advies geven. Daarna kun je zelf een beslissing nemen. Je bent nooit iets verplicht om af te nemen.

Als je ernstige hartklachten of last van epilepsie hebt, dan is een ademsessie niet geschikt voor jou. 

Ja hoor, dat kan zeker. Ik zorg ervoor dat je wat hoger komt te liggen zodat je ademweg vrij blijft. Een ademsessie kan juist een mooie toevoeging zijn op de voorbereiding van je bevalling.