ademstudio

Mijn diensten

Naast mijn 1:1 aanbod zijn er nog een aantal diensten waar je mij los voor kunt inhuren. Deze events zijn allemaal op aanvraag en ik stem de inhoud ervan af op jou.

Je kunt denken aan:

  • bedrijfsuitjes;
  • trainingen op het gebied van psychologie, mindset en systemisch werk;
  • teambuilding;
  • vrijgezellenfeest;
  • vriendinnen/vriendendagen etc.

Hoe gaat het in zijn werk?

Jij laat je gegevens achter in het formulier hieronder. Daarna neem ik contact met je op zodat we een vrijblijvende call kunnen doen. Daarin bespreken we wat jouw ideeën zijn, waar je mij graag voor zou willen inhuren en dan kan ik met je meedenken qua opties.

Je kunt bijvoorbeeld denken aan een private ademcirkel, een visualisatie en het maken van een visionboard of leer de kracht van de adem kennen door een workshop ademtechnieken.

Wat jij nodig hebt, organiseer ik voor je. Leer elkaar als vriendinnen, collega’s of als team op een ander level kennen.
Leer jezelf op een ander level kennen!

Ik stem op jou af hoe we de activiteit gaan inrichten. Omdat ik een mix ben tussen nuchter en spiritueel, kan ik gedijen in elke groep en ik stem mijn energie daar volledig op af. 
Ik blijf tenslotte een Rotterdamse vrouw die van lachen houd 😉 Spiritueel of niet! 
Laten we er voor zorgen dat het een dag (deel) wordt om nooit te vergeten!

 

Waarom je bij mij moet zijn?

Ik heb ruime ervaring met het geven van workshops, trainingen en het hosten van ademcirkels. Daardoor weet ik precies wat ik moet doen om mijn kennis en expertise over te dragen op een groep. Voor mij staat de mens centraal, bij wat ik ook doe!

Ik maak het praktisch, luchtig en begrijpbaar.

Hier zijn een paar redenen waarom ik denk dat ik de juiste keuze ben voor jouw event:

  1. Deskundigheid: Ik ben goed opgeleid in verschillende vakgebieden en heb uitgebreide ervaring op het gebied van de ademhaling, het geven van trainingen, psychologie en systemisch werk. Ik ben bekend met een breed scala aan (ademhalings-)oefeningen die kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van mijn klanten.

  2. Persoonlijke benadering: Ik geloof in een holistische benadering van coaching en training, waarbij ik de unieke behoeften en doelen van mijn klanten centraal stel. Ik vind het belangrijk dat hetgeen ik aanbied volledig aansluit op jullie behoeftes. Doordat ik in zowel een masculine organisatie werk, als ook de feminine kant in mijn praktijk ervaar, kan ik goede levelen tussen heel diverse groepen. Ik pas mij aan de specifieke behoeften en omstandigheden aan.

  3. Empathie en ondersteuning: Ik ben er om jullie te ondersteunen tijdens jullie reis naar een betere ademhaling en algeheel welzijn. Ik bied een veilige en ondersteunende omgeving waarin iedereen zich vrij voelt om zichzelf te zijn en openlijk te praten over alle ervaringen en uitdagingen.

  4. Resultaatgericht: Mijn doel als trainer, systemisch werker en ademcoach is om verbeteringen te zien in jouw ademhaling, stressniveaus en algehele welzijn. Ik zal jullie helpen om realistische doelen te stellen en jullie te begeleiden bij elke stap op weg naar het bereiken van die doelen.

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat ik voor jou/jullie kan betekenen?
Laat dan vrijblijvend je gegevens achter in het formulier hieronder. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op om een vrijblijvend gesprek in te plannen.