ademstudio

Your inner connection

*WORDT VERPLAATST*

——–De vrouwencirkel van zondag 9 juni 2024 wordt verplaatst naar een andere dag! Zodra deze bekend is, zal ik dit hier direct communiceren!——–

Op zondag 9 juni 2024 vindt er een vrouwencirkel plaats. Een ademcirkel voor alleen vrouwen. Een sacred place wordt gecreëerd waar er ruimte is voor verbinding en groei. Een plek waar er ruimte is voor empowerment, liefde en lichtheid. 

Een vrouwencirkel dateert oorspronkelijk vanuit de oudheid, waar het als een essentiële hoeksteen van verschillende gemeenschappen diende. Tegenwoordig ligt de focus vooral op het creëren van een veilige en heilige ruimte voor vrouwen om samen te komen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te ondersteunen op hun reizen van zelfontdekking en groei.

In de wereld van tegenwoordig concurreren vrouwen vaak tegen, maar ik probeer juist in een vrouwencirkel voor een energie te zorgen die verbindt, waar je elkaars successen kunt vieren, waar er ruimte gemaakt kan worden voor elkaars pijnen en waar we onvoorwaardelijke steun aan elkaar kunnen bieden. 

Ik vind het belangrijk dat jij als vrouw je stem kunt laten horen. In de sacred place die ik creëer kun jij jouw waarheid spreken en gehoord worden zonder dat je bang hoeft te zijn dat iemand er iets van vindt. Wat het ook is wat je wilt delen, alles is welkom. 

Rituelen

Sfeerbeeld van een ademcirkel

Wat centraal staat tijdens deze vrouwencirkel zijn de rituelen. Ik geef daar uiting aan door middel van meditaties of begeleide visualisaties. De rituelen vormen een krachtige katalysator voor transformatie, waardoor jij -warme liefdevolle vrouw- je opnieuw kan verbinden met jezelf, elkaar en de wereld om je heen. Door middel van rituelen kun je gebruik maken van de wijsheid van je voorouders, kracht uit de aarde putten en toegang krijgen tot hun innerlijke reservoirs van veerkracht en intuïtie.

Door een sacred place te creëren ontstaat er een omgeving waarin je je trauma kunt verwerken, waarin je opgekropte emoties los kunt te laten en waarbij je aan je eigen innerlijke reis kunt beginnen. Je kunt deze reis op verschillende gelaagdheden ondergaan, namelijk op fysiek, emotioneel of spiritueel level. 

Voel je verbonden met de vrouwelijke energie, de vrouwen in de groep en met mij als spaceholder.

Voel je veilig.
Voel je gegrond.
Adem en verbind.

Wat gaan we doen?
Deze avond zetten we de gezamenlijke energie om in kracht door gebruik te maken van je adem. Dit doen we door verbonden te ademen. Hiermee ga je uit je bewuste brein en tune je in op jouw onderbewuste. Openstellen voor wie je in de kern bent, waar je voor staat, waar je aandacht naar uit mag gaan en wat je los heb te laten. We maken gebruik van krachtige muziek om het proces body te geven zodat jij je helemaal kunt overgeven aan jouw eigen proces.
Je mag delen wat je wilt delen, maar voel je ook vrij om jouw interne proces voor jezelf te houden.

Concrete informatie

  • Datum: zondag 9 juni 2024
  • Locatie: studio UP-yoga in Spijkenisse (Curieweg 9). Er zijn voldoende gratis parkeerplekken.
  • Tijdstip: 14:00 – tot ongeveer 16:30. Er kan uitloop zijn.
  • Maximaal aantal vrouwen: 6-8 vrouwen.
  • Bij aanmelding vraag ik een non refundable aanbetaling van €25.
  • Je ontvangt van mij ongeveer een week voor de vrouwencirkel een document met nog wat extra praktische informatie.
Sfeerbeeld locatie dagretreat

Your inner connection

Een moment speciaal voor jou gecreëerd
80
  • Maak jouw innerlijke reis
  • Breathworksessie
  • Sacred place door gegronde spaceholder
  • Ontwikkel op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau
Popular

Belangrijk voordat je deelneemt

Het is niet nodig om ervaring te hebben met de verbonden ademhaling of dat je een specifieke thema hebt wat er in je leven speelt. Stel je open voor hetgeen wat er bij jou de ruimte mag krijgen.

De ademcirkel is echter niet geschikt voor mensen met epilepsie, glaucoom, cardiovasculaire problemen (zoals hartritmestoornissen, hersenbloeding, herseninfarct ed.) en psychische aandoeningen zoals borderline, psychose, ernstige depressie.