ademstudio

image
Over mij

Iedereen heeft een verhaal, ik ook!

In 2016 zat ik echt rock bottom. Een jaar zonder kleur en gevoelsmatig met alleen maar tranen. Ik vraag mij nu soms nog steeds wel eens af hoe ik dat jaar door ben gekomen. Ik was mijzelf meer dan ‘gewoon kwijt’. Ik besloot dat het anders moest. Ik wist alleen niet precies hoe. Ik volgde allerlei cursussen waarin ik leerde dat hoe ik mijn leukste leven kon leven, maar ik was moe. Ik begon steeds iets beter voor mezelf te zorgen. De kleuren begonnen wel weer wat te komen, maar er waren nog zoveel grijze dagen. Ik vond mijn rust in yoga en leerde steeds iets meer uit mijn hoofd te komen en te voelen wat er in mijn lijf gebeurde. Ik ben dat jaar ook in therapie gegaan. Ik wist dat ik sommige stukjes niet alleen kon aanpakken en dat ik hulp nodig had. Een spannende maar ook krachtige beslissing. Het bracht beetje bij beetje meer verlichting. Door Corona stond alles ineens weer stil. Het leek een harde reset. Letterlijk stil staan, op jezelf zijn en bepalen wat voor mij waarde heeft. Wat wil ik loslaten? Hoe zie ik mijzelf? Wat vind ik belangrijk? Waar krijg ik energie van? Weer kwam het besef: je staat op het keuzekruispunt. Welke kant wil ik op?

Ik begon de dingen te kiezen k die ík wilde doen.  Ik merkte hoe erg ik hier naar had verlangd. Vrijheid. Passie. Blijdschap.

Het waren jaren van hard werken. Mezelf tig keer tegen komen. Een miljoen tranen heeft het gekost. Ik kreeg ooit eens een compliment dat iemand mijn veerkracht zo bewonderde. Uiteindelijk is dat iets wat ik mijn mooiste eigenschap vind. De ‘slechte’ jaren waren echt niet fijn, maar het leerde mij mijn belangrijkste lessen: hou van jezelf en kies voor jezelf. Ontwikkel je veerkracht, ontwikkel positief kijken. Zoek naar oplossingen. Kies een richting als je op dat keuzekruispunt staat. Blijf niet stilstaan en klagen terwijl je een keuze hebt.

En nu kan ik in de spiegel kijken en echt denken: wauw. Ik heb het gewoon geflikt! Ik ben trots op mezelf. Ik ben een nieuwe ik. Een mooiere, rustigere en liefdevollere versie van mezelf. Ik hou van mezelf. Ik ben thuisgekomen bij mezelf en dat is het allermooiste cadeau wat ik mijzelf kon geven. En precies dat is mijn drijfveer geworden om jou dat ook te laten ervaren. We vechten namelijk allemaal een strijd die een ander soms niet ziet.

Team

Meet With IT Experts

Corey Anderson

President & CEO

Jullia siger

Product Designer

Isabella Croline

Project Manager

Claire Divas

President & CEO

Zingzian Zizu

President & CEO

Mincin Funo

President & CEO

Makhaia Antitni

President & CEO

Rohit Pande

President & CEO

Pull Maradona

President & CEO
Process

Our Working Process

image

Discovery

image

Planning

image

Execute

image

Deliver

Pricing

Our Pricing Plan

Silver
https://keenitsolutions.com/products/wordpress/braintech/wp-content/uploads/2020/12/1-1.png
$29.99Monthly Package
 • Powerful Admin Panel
 • 1 Native Android App
 • Multi-Language Support
 • Support via E-mail and Phone
Gold
https://keenitsolutions.com/products/wordpress/braintech/wp-content/uploads/2020/12/0002.png
$39.99Monthly Package
 • Powerful Admin Panel
 • 2 Native Android App
 • Multi-Language Support
 • Support via E-mail and Phone
Platinum
https://keenitsolutions.com/products/wordpress/braintech/wp-content/uploads/2020/12/3.png
$79.99Monthly Package
 • Powerful Admin Panel
 • 3 Native Android App
 • Multi-Language Support
 • Support via E-mail and Phone
Contact

Request A Free Consultation